0909-0221 (€0,90 p/min)
0907-37075 (€1,50 p/min)

Susanna Box 04

Afwezig
Susanna
Bel goedkoper met AM Credits Angel Mediums Medium Paragnost Nederland

Hallo ik ben Susanna, (bouwjaar 1971).

Sinds 1999 heb ik mijn eigen praktijk waar ik werk met alle gereedschappen die ik tot mijn beschikking heb: zowel mijn intuitieve gaven (heldervoelend, helderziend,- ruikend en –wetend) als de methodes die ik heb geleerd in mijn opleidingen (zie verder).

Je kunt mij bellen, chatten én je kunt een foto insturen voor een reading vanaf je foto. Omdat ik heel breed ben opgeleid en door mijn (levens)ervaring kun je met praktisch al je vragen bij mij terecht.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Ik ben gespecialiseerd in de helende kant van het spirituele coachen. Dat houdt in dat ik geen toekomstvoorspellingen doe (hoewel dat soms wel eens voorkomt, als dit blijkbaar nodig is), maar de kern van jouw probleem/problemen te zien krijg. Datgene wat jou tegenhoudt om jouw complete, hele zelf te mogen zijn. Samen kunnen we dan kijken hoe jij dat stuk kunt helen. Daarbij kan ik je eventueel ondersteunen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden die ik je kan aanreiken. Hieronder vallen o.a. aura-healing, bachbloesems, werken met innerlijk kind, focussen, voice-dialogue, NLP, voedingsadviezen en nog veel meer. Ik ben vooral zeer praktisch ingesteld. Hoe “zweverig” mijn vak ook voor sommigen mag klinken, ik ben een nuchtere Noord Hollandse vrouw en vind het vooral belangrijk dat je iets met ons gesprek kunt doen! Om jou snel te kunnen helpen aan de telefoon of chat, maak ik vaak gebruik van kaartleggingen. Zij helpen me om snel tot de kern te kunnen komen.

KINDEREN
Naast mijn diploma’s op het gebied van (life-)coaching ben ik ook gediplomeerd Pedagogisch Werker. Dit houdt in dat ik wettelijk met kinderen mag werken. Ik vind professionaliteit zeer belangrijk in ons vak, en zeker op het gebied van werken met kinderen. Daarom kun je ook daarin van mij niets anders verwachten dan een deskundig consult, met empathie en respect naar jou en jouw kind(eren) toe. Ik kijk naar de problemen die je meldt in de context met waar het kind zich in zijn/haar ontwikkeling bevindt en zal je handreikingen kunnen geven waar je praktisch mee aan de slag kunt. Ook healing op afstand hoort tot de mogelijkheden.

GEZONDHEID (zie disclaimer onderaan de pagina)
Als gezondheidscoach stel ik geen diagnoses, maar kan ik jou helpen bij de volgende zaken: -inzicht in de psycho-emotionele kant van jouw klachten -aanreiken van oplossingen die jou en je lichaam kunnen ondersteunen in jouw helingsproces (denk aan: doorverwijzingen naar gespecialiseerde artsen/therapeuten, bachbloesemremedies, voedingssupplementen, aanpassingen van voedingspatronen etc.) -healing op afstand (ter ondersteuning van het zelf-genezend vermogen van jouw lichaam) Vanuit mijn opleiding zie ik ziekte als een signaal van ons lichaam dat aangeeft dat er ergens een disbalans is ontstaan in je leven. De dokter is er om jou te helpen op het lichamelijke vlak (ik zal je áltijd aanraden een dokter te raadplegen!) en een gezondheidscoach is er om jou en je lichaam te ondersteunen in het hele proces naar heling toe. Dit kan ook in overleg met jouw arts plaats vinden (indien gewenst).

THEMA’S
Hooggevoeligheid/HSP ADD/ADHD
Rouwverwerking/verlies
Stervensbegeleiding
Gezondheidsklachten
Opvoeding
Liefde en relaties
Toekomstperspectief
(lichte) depressie
Vrouwen thema’s
Man-Vrouw thema’s
Gezin
Huisdieren
Voeding en gezondheid
Spiritualiteit
Intuïtieve ontwikkeling En nog veel meer…

ERVARING
Praktijk sinds 1999
Televisie en radio in NL en BE
Paravisie Diverse beurzen, lezingen en presentaties

OPLEIDINGEN EN CURSUSSEN
Pedagogisch werk
Spiritueel Coach
Gezondheidscoach
Reiki Tibetaans Boeddhisme (o.a. door ZH de Dalai Lama)
De Innerlijke Reis
Vrouwenwerk
Innerlijk Kind
Regressie methoden
Stervensbegeleiding
Diverse cursussen vanuit het antroposofische gedachtengoed
Sprookjesbeelden en archetypen

WAAROM GEEN FOTO?
Na een aantal jaren op de voorgrond te hebben gestaan, ben ik nu –lekker rustig- meer op de achtergrond en kan ik mij focussen op mijn gezin en mijn werk in verbinding met “boven”. Ik hoop dat je er voor kiest om me te bellen omdat wat ik je kan bieden je aanspreekt, en niet omdat ik misschien een bekend gezicht voor je ben.

Je bent welkom zoals je bent. Ik zie er naar uit je te mogen ont-moeten. Susanna

DISCLAIMER
Een gesprek met mij kan nooit een behandeling of consult van een arts vervangen. Slechts een medisch geneesheer kan diagnoses stellen. Mijn gesprekken en eventuele behandelingen zijn een aanvulling op een eventueel behandelingsplan dat jij met je dokter hebt opgesteld. Bij ernstige medische of psychische aandoeningen zal ik je altijd doorverwijzen naar een medisch opgeleid specialist. Dit alles volgens de beroepscode voor complementaire gezondheidszorg. Het doel van mijn werk is het bijdragen aan jouw herstel en welbevinden. Welbevinden staat voor gezondheid op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. De HELE mens….

Geen reacties gevonden
 
Share This
Boven