0909-0221 (€0,90 p/min)
0907-37075 (€1,50 p/min)

Sujadi Box 34

Beschikbaar
Sujadi

Bel goedkoper met AM Credits Angel Mediums Medium Paragnost Nederland
Paragnost, energetisch leraar Sujadi, 

Paragnost, Sterk helderwetend en -voelend, Grote Lenormand kaartlegging op al uw levensvragen en situaties, Bewustwordingsproces van Relaties~Zielsverbindingen, Katalysator healer en meridiaanlijn behandelingen (drukpuntmassage).

Vertrouwt en ruim ervaren in het paranormaal waarnemen van levens en levensprocessen, kan hij u helder en aanvullend terzijde staan.

Beantwoord uw levensvragen, reikt u ruimere inzichten aan in uw situatie, vanuit helder waarnemen (weten, voelen en symboolbeelden), daarbij ondersteunend middels de Grote legging van de Lenormand kaarten, waardoor u weer vervolg stappen kunt zetten in uw leven.

* Zijn Passie ~ Zijn medemens begeleiden, om de ‘innerlijke verbinding’ (gevoelskracht - liefde = geeft vertrouwen) met zijn intuïtie, zijn hart, zijn hogere wezen, de IK BEN aanwezigheid, weer te voelen en te ervaren.

* De Werking ~ Subtiele energie katalyseert en manifesteert zich via zijn stem, de behandeling en heling.

* Kracht ~ Het ondersteunen en begeleiden van vrouw, man, kind en partner relaties die veranderingen en vernieuwingen in hun leven willen aanbrengen (transformatie/transmutatie).

*Essentie ~ Reikt energetische ondersteuning, voor het allerhoogste welzijn en bewustwording van de planeet Moeder Aarde (Collectieve bewustzijn) en al het leven, welke verbonden is met haar.

~Reikt Energetische 1 op 1 behandeling~heling aan bij disbalans problemen.
~Reikt Energetische heling ‘op afstand’ aan bij disbalans problemen.
~Transformeren en neutraliseren van energetische blokkades, het vrijmaken en bevrijden van negatieve energieën en entiteiten, doorbreken van oude mentale patronen en overtuigingen, zodat de levensenergie verbeterd door u heen kan stromen.
~Reikt u inzichten, handvatten en methoden aan, om uw eigen transformatie proces soepeler te laten verlopen.
~Verlichting van uw Lichamelijke klachten en problemen, via inzichten en katalysatie om

uw zelf herstellend vermogen weer te optimaliseren.

Geen reacties gevonden
 
Share This
Boven