0909-0221 (€0,90 p/min)
0907-37075 (€1,50 p/min)

Melchior Box 25

Afwezig
Melchior

Bel goedkoper met AM Credits Angel Mediums Medium Paragnost Nederland

Mijn naam is Melchior,

En ik zie het als mijn opdracht om jou te helpen met de vraagstukken waarmee je zit. Vooral vragen op het gebied van liefde en in het bijzonder een energetische verbinding tussen twee mensen zijn mijn specialiteit, maar ook met andere vragen kan ik je helpen. Ik kan jouw onzekerheid wegnemen en je begeleiden naar een hogere energie. Alles in het leven draait namelijk om energie en jij bent daar zelf het middelpunt van.

Tijdens een gesprek stem ik af op jouw energie en die van de persoon waarover je vragen hebt. Ik krijg tijdens het invoelen tevens heldere beelden door. Deze beelden in combinatie met de energie en wat ik daarnaast ook nog door mag krijgen van mijn gidsen geven een compleet beeld en hierdoor ben ik in staat om je te helpen met het vinden van de juiste antwoorden en het pad dat bij jou hoort.
 
Ik wil je helpen om de beste versie van jezelf te worden, waardoor je het leven succesvoller en met vertrouwen kunt omarmen. Je bent voor een deel altijd de architect van je eigen toekomst en realiseer je dat het wel jouw leven is wat je leeft. Jij verdient het om gelukkig te zijn.
 
Gedurende het gesprek maak ik gebruik van beelden die ik door mag krijgen, informatie die ik van mijn gidsen ontvang, jouw energie en de energie van de persoon waarover je vragen hebt. Ik vind het belangrijk om zuiver te werken en zal je nooit naar de mond praten.

Geen reacties gevonden
 
Share This
Boven