0909-0221 (€0,90 p/min)
0907-37075 (€1,50 p/min)

Amber-Miran Box 03

Afwezig
Amber-Miran

Bel goedkoper met AM Credits Angel Mediums Medium Paragnost Nederland

Ik stel mijzelf even voor,

En dat is toch best wel even pittig.. zeker om het feit voor waar ik voor sta.. Veel mensen zijn er benieuwd naar, wat het inhoudt en wat je ermee kan doen, met zon gave. 

Een gaven krijgen en uitvoeren is toch simpel, zou je denken, maar schijn bedriegt toch. Een reading kan emotioneel zijn, men kan het glashard ontkennen, maar uit meerdere ervaringen weet ik, dat  men toch altijd terugkomt met 1 zinnetje, en die is. "Je had toch gelijk "Amber"

Door middel van een persoonlijk contact met iemand, geef je een stukje mee in zijn leven waar men iets aan kan hebben, waar hij verder mee kan, dit kan een stuk verleden of wellicht een stuk toekomst zijn.

Dit kan op ieder gebied en tijdstip plaats vinden in iemands leven.

Veel emoties kunnen er loskomen bij zon persoonlijk contact, wellicht omdat je jezelf er in herkent, of verdriet wat bovenkomt of juist een bevestiging van een vermoeden waar je al langer mee rondloopt.

Dit alles kan ik je bieden, door middel van een reading en dat zegt ook al veel over mij, want een medium staat voor pure reinheid, een liefdevol persoon, die mensen graag wilt helpen.

Aangenaam, mijn naam is Amber-Miran

Medium
Heldervoelend en -wetend
Werkt samen met gidsen
Lenormand- en Tarotkaarten

duidelijke antwoorden, sterk in karakter omschrijving. Gespecialiseerd in het herkennen in ASS.. kan ook inzichten hier over geven.

''Ik was vroeger werkzaam onder de naam Medium Miranda misschien herken je me daar nog van''

Geen reacties gevonden
 
Share This
Boven